26 Ağustos 2014 Salı

Blog tanıtım,benbirhexe.blogspot.com/

Bugünkü blog tanıtımımızda benbirhexe ye konuk oluyoruz. Günlük kişisel deneyimler, yazıların yanısıra çok güzel makalelerin alıntı olarak paylaşıldığı zengin içerikli bir blog. Tanıtım için sayfaları dolaşırken keyifle okuduğum yazılar içersinden son paylaşım olan Gözde Bedeloğlu'na ait Kadınız Biz adlı makale çok hoşuma gitti. Makalenin bir bölümüne sayfamda yer vereceğim devamı içinse , mutlaka adresinde yerinde okumanızı tavsiye ediyorum.


”Kadın değil, Keçi boynuzuyuz!
Sayelerinde çırılçıplak geziyoruz memlekette. Gözlerini, sözlerini eksik etmiyorlar çünkü üzerimizden. Ne kadar giyinsek de fark etmiyor, kafalarında hep çıplağız biz. Kıyafet özgürlüğümüz elimizden alındığı gibi, bedenimiz de bize ait değil.
Memelerimiz var mesela; ama bizimle alakaları yok. Başbaka’nın şiddetle tavsiye ettiği üzere, doğuracağımız üç çocuk için, kutsal ailenin yapıtaşı, kutsal süt ünitesi onlar. Emzirme sutyeniyle sıkı sıkı korunsun, uslu uslu otursunlar. O kadar! Olur da elbisemizin penceresinden aksilik yapıp görünmeye kalkarlarsa vay hallerine! Elinde kumanda, kanal kanal gezen iktidar partisinin genel başkan yardımcısı düzeyinde muhatap alınıp kovulurlar.

2 yorum: